Ξανά στο Αγρίνιο ο Θανάσης Ντουζίνης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον τοπικό ΑΟ για να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών!

Ο έμπειρος «ψηλός», που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Χαλκίδα και την τοπική ΑΓΕ, γεμίζει έτσι άρδην την ρακέτα του συλλόγου από την Αιτωλοακαρνανία και του δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές στη frontline του εν όψει μιας δύσκολης σεζόν σε μια λίγκα που είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Θανάση Ντουζίδη.

Ο 25χρονος power forward που κατάγεται από το Αγρίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της ΑΓΕ Χαλκίδας και αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου. Έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του Εθνικού, του Ίκαρου Καλλιθέας, του Ίκαρου Χαλκίδας και του Πανερυθραϊκού.
Ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2013 και με την Εθνική Εφήβων με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2015.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ».