Ο Ερμής Σχηματαρίου έχει σκοπό να ενισχυθεί ενόψει Α2 και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, φέρνοντας στο Σχηματάρι τον Αλέξη Κυρίτση!

Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε ν’ αποκτήσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής, στην οποία έπαιξε με τα χρώματα του Πανιωνίου. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ερμή, κάνοντας κατανοητό απ’ την αρχή ότι ήρθε στην Α2 για να μείνει και όχι απλά για τη συμμετοχή.

 

Ο Αλέξης Κυρίτσης έχει ένα «πλούσιο» βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας την τετραετία 2005-09! Όσον αφορά τους τίτλους, έχει πανηγυρίσει 2 Κύπελλα Ελλάδος, το ένα με τον Άρη το 2004 και το άλλο με τον Παναθηναϊκό το 2012. Σε ατομικά επιτεύγματα, έχει βγει 4 φορές πρώτος σκόρερ στην Α2, το 2003 με τον Παπάγο, το 2017 και το 2018 με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το 2021 με το Ψυχικό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

 

«Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Αλέξη Κυρίτση !!!!!
Μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται συστάσεις ..
Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β’ εθνικής είναι και επίσημα παίκτης μας.

Ο Αλέξης με ένα «πλούσιο» βιογραφικό στην φαρέτρα του που περιλαμβάνει: Μέλος της Εθνικής Ελλάδας (2005-2009), δυο φορές Κυπελλούχος Ελλάδας, το 2004 με Άρη Θεσσαλονίκης και το 2012 με Παναθηναϊκό !!!!
Τέσσερις φορές κορυφαίος σκόρερ πρωταθλήματος στην Α2 !!!

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Καφρίτσα και τον καθηγητή Παντείου πανεπιστημίου, κ. Χρήστο Γαλανό, για την πολύτιμη συνεισφορά στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής !!!!

Απευθυνόμενοι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε να μην τρομοκρατηθείτε…
Θα ακούσετε ότι ο Αλέξης είναι «φονιάς», ότι είναι «πυροβολικό», ότι τρομοκρατεί τους αντιπάλους και αλλά πολλά…
Μην τους πιστέψετε, είναι καλό παιδί και οικογενειάρχης…

Αλέξη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου.

Α. Κυρίτσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου.
Από την πρώτη στιγμή, με προεξέχοντα τον Νίκο Οικονόμου, μού έδειξαν πόσο με θέλουν και μου ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες της ομάδας, που μου έκαναν πολύ εύκολη την απόφαση μου .
Από μέρους μου θα κάνω ότι είναι δυνατό να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».