Του πάνε τα «γαλανόλευκα»...

Αυτό είναι το χρώμα το οποίο δείχνει ως τώρα να «στιγματίζει» τον Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς, ο οποίος από το Αιγάλεω, την μεγάλη επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων στον Βόλο, και την παραλίγο συμφωνία του με την Κύμη, βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δούκα του Μάριου Γούναρη.

Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς στα 18 του χρόνια, και όντας πλέον πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων στον Βόλο έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο διεθνής γκαρντ, ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν καταπληκτικά στο ροτέισον που εφάρμοσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, και ήταν ο παίκτης που με τα μακρινά του σουτ άνοιξε την άμυνα των Τούρκων στον τελικό, ενώ έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Εθνική μας με 57-54 στο πλέον κρίσιμο σημείο. Ο «βραχύσωμος» γκαρντ είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Κύμη, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, αλλά αυτή τη στιγμή ο Δούκας φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα απόκτησης του.