Στο Δημήτρη Γκίμα, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2020, αφιέρωσε την τεράστια από πολλές απόψεις νίκη του Φίλιππου Βέροιας κόντρα στον ΑΟ Αμύντα ο προπονητής των πρώτων, ο Χριστόφορος Κουρουζίδης!

Ταυτόχρονα, ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στη σημασία της εν λόγω επιτυχίας για την αρμάδα της Ημαθίας καθώς και το «πρέπει» που τη δέσμευε πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σήμερα έπρεπε να δώσουμε ταυτόχρονα δύο μάχες. Η πρώτη μάχη ήταν απέναντι στον Αμύντα, μια σκληροτράχηλη ομάδα με έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί. Η δεύτερη μάχη, ήταν η μάχη του «πρέπει». Ξέραμε πως «πρέπει» να κερδίσουμε, προκειμένου να μη σπαταλήσουμε το 1-0 της Αθήνας.

Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάναμε και στα 2 μέτωπα και όλοι πίστευαν πως το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Όλοι εκτός από εμάς και αυτά τα παιδιά τα οποία για άλλη μια φορά έκαναν την έκπληξη. Δε θα κάνω καμία αναφορά στο τεχνικό κομμάτι.

Πείτε ότι όλα έγιναν λάθος ή ότι όλα έγιναν σωστά. Θα αναφερθώ μόνο στη ρήση του αείμνηστου Δημήτρη Γκίμα, στον οποίο θέλουμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη, τη σπουδαιότερη που έχουμε πετύχει ως τώρα στο πρωτάθλημα. 

«Έχε πίστη και προχώρα»…