Ξαφνική ήταν η είδηση της αποχώρησης του Βασίλη Ράλλη από τον πάγκο του Ηρακλείου, με τους Κρητικούς να προβαίνουν σε μία απόφαση για να προκαλέσουν «ηλεκτροσόκ» στις τάξεις τους, αφού μετά από έξι αγωνιστικές στην Α2 μετρούν μία νίκη και βρίσκοντι στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Πριν από τον αγώνα του Σαββάτου (19/11) με το Παγκράτι, όμως, δεν αναμένεται η έλευση κάποιου νέου προπονητή.

Προσωρινή λύση θα αποτελέσει ο Γιάννης Βισκαδουράκης. Ο βοηθός του Βασίλη Ράλλη, θα καθοδηγήσει το Ηράκλειο σε μία κρίσιμη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν να «ξεκολλήσουν» από την «άβυσσο» όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή και να πάρουν «ώθηση» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από πολύωρη συνεδρίαση στα γραφεία του Ομίλου, η Επιτροπή Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, σταθμίζοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Τμήμα και την ανάγκη για αλλαγή κλίματος, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Βασίλη Ράλλη. 

Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα βοηθός του κ. Ράλλη, κ.Γιάννης Βισκαδούρακης. 

Η Επιτροπή Μπασκετ ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή για τη πολύ μεγάλη συμβολή του, από κάθε πόστο (αθλητής – βοηθός προπονητής –πρώτος προπονητής) στην ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ του Ομίλου. 

Η επιτροπή Μπάσκετ ευελπιστεί, ότι ο κ.Ράλλης θα παραμείνει κοντά στον Όμιλο και θεωρεί αρκετά πιθανή ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον».