Ο Οίαξ Ναυπλίου αποχαιρέτησε τους Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Δημήτρη Μακρή, Μάρκος Ψημίτη, Κώστα Ζώρζο, Ηλία Πασολάρι, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μιχάλη Ραζή και Μιχάλη Μιχόπουλο.

Η ομάδα μπαίνει σε νέες βάσεις και χτίζεται από την αρχή και έτσι αποφασίστηκε να γίνει γερή αναδόμηση με αποτέλεσμα οι εν λόγω παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν.

Ανάμεσα στους 8 παίκτες που έφυγαν ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της ομάδας, φορούσε τα 4 τελευταία χρόνια τη φανέλα του συλλόγου και πανηγύρισε μαζί του τρεις συνεχόμενες ανόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσφορά τους τους αθλητές που αποχώρησαν από την ομάδα.

Συγκεκριμένα μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια με τρεις συνεχόμενες συνόδους ο αρχηγός Δημήτρης Παπαντωνίου αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά σε ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ,
“Μητσο” ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία.

Αντίστοιχο δρόμο ακολούθησε και ο Μιχάλης Ραζής που μετά από τρία χρόνια στο Ναύπλιο και δύο συνεχόμενες ανόδους θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Μεγάρων.
Μιχάλη καλες επιτυχιες.

Τελος παρελθόν αποτελούν και οι Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Δημήτρης Μακρής, Μάρκος Ψημίτης, Κωστας Ζώρζος, Μιχαλης Μιχόπουλος και Ηλία Πασολάρι.
Σας ευχόμαστε να ευοδωθούν οι επιθυμίες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Όλοι σας θα είστε γραμμένοι στην ιστορία του συλλόγου ως μέλη της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκε στην Α2…
Εις το επανιδείν!»