Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει το μυαλό της στην ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αλλά κοιτάει και το μέλλον της. Ετσι σκεπτόμενη το αύριο του συλλόγου , αποφάσισε να εντάξει στα τμήματα υποδομής τρία ταλαντούχα παιδιά.

Ο λόγος για τους  Φώτη Γεωργαλά, Θωμά Κατσαούνη και Αιμίλιο Αλεξιάδη, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 για το παρόν και το μέλλον και τη βελτίωση των Τμημάτων Υποδομής και των Ακαδημιών, ανακοινώνουμε την ένταξη τριών αθλητών:

– Του μέλους της επιλογής της Εθνικής Παίδων φόργουορντ Φώτη Γεωργαλά, γεννημένου το 2001 και ύψους 2.04, από την Ακαδημία Αστέρια.

– Του μέλους της επιλογής της Εθνικής Παίδων σέντερ Θωμά Κατσαούνη, γεννημένου το 2001 και ύψους 2.17, από την Ακαδημία Αστέρια

– Του γκαρντ Αιμίλιου Αλεξιάδη, γεννημένου το 2001, ύψους 1.86, από τον Α.Σ. Πανόραμα

Οι αθλητές θα ενισχύσουν τις ομάδες μας στα τμήματα υποδομής, ήδη προπονούνται στο Ιβανώφειο με τον κ.Μάκη Καλανταρίδη και ο ΗΡΑΚΛΗΣ τους καλωσορίζει στη μεγάλη του Οικογένεια με τις καλύτερες των ευχών να τους συνοδεύουν σε όλη τη ζωή τους.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει, όπως έχει εξαγγείλει άλλωστε, την προσπάθεια για τη δημιουργία και πάλι ενός ασφαλούς πλαισίου ανάπτυξης μέσα από την Ακαδημία της και την εμπιστοσύνη της στους αθλητές και στους προπονητές, προσδοκώντας μαζί με τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο μας την επιστροφή και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο καταξίωσης”.