Ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρίσκεται από αύριο (15/11) στην χώρα μας για ένα διήμερο, στο πλαίσιο του τελευταίου του γύρου στην Ευρώπη ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν τον «πλανητάρχη», ωστόσο, έχουν ήδη καταφθάσει μερικοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ένας που έχει στενή σχέση με το ελληνικό μπάσκετ… και τον Πανιώνιο.

Ο Άλεξ Γιαννούλιας, συνεργάτης του κυρίου Ομπάμα, αγωνιζόταν κάποτε στον Ιστορικό και οι άνθρωποί του προέβησαν σε μία σπουδαία κίνηση, παραχωρώντας του μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του, προκειμένου να τον τιμήσουν με το δικό τους τρόπο, στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Πριν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στην Αθήνα ο στενός συνεργάτης του για θέματα Οικονομίας, Άλεξ Γιαννούλιας. Ο 40χρονος Ελληνοαμερικανός που έχει ζήσει στην χώρα μας και έχει παίξει μπάσκετ στον Πανιώνιο με συμπαίκτες τον Μάκη Δρελιώζη και τον βουλευτή Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να πάρει μια φανέλα του Πανιωνίου κατά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η διοίκηση του Πανιωνίου δεν του χάλασε το χατίρι και χθες ετοιμάστηκε μια φανέλα με το όνομα του την οποία θα του παραδώσουν οι πρώην συμπαίκτες του στο περιθώριο της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην χώρα μας».