«Φωτιά» έβαλε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφορικά με το μέλλον του Ηρακλή, και τις δηλώσεις που έκανε στα στούντιο της TV100. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Arena Fm, ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στο σενάριο που θέλει τον Ηρακλή να συγχωνεύεται με τα Τρίκαλα.  

«Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής φιλοξενήθηκε σήμερα στα στούντιο της TV100 ρίχνοντας στη δημοσιότητα μια είδηση που συζητιέται ήδη στη μπασκετική πιάτσα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον προπονητή του Ηρακλή βρίσκεται σε εξέλιξη κίνηση με την οποία θέλει την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 να συγχωνεύεται με τον Ηρακλή. 

Μάλιστα ανέφερε πως οι κ.κ. Δρακόπουλος, Αποστολίδης και Ποιμενίδης έχουν συζητήσει με το διοικητικό υπεύθυνο της Θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και περιμένουν να δουν αν θα καταλήξει θετικά αυτό το θέμα. 

Από τη μεριά του ο κ. Ρουσιαμάνης προς το παρόν διαψεύδει την είδηση αφού στις τάξεις της ομάδας των Τρικάλων επικρατεί στάση αναμονής και ανασύνταξης ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, με τον Σάκη Αποστολίδη να ανακοινώνει λίγο αργότερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή.