Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γνωστοποιεί ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή ενδιαφέροντος για την ομάδα μπάσκετ. Ως γνωστόν η διορία της διοίκησης Ξημέρη έληγε στο τέλος Ιουνίου, όμως η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας η οποία παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη, οδήγησε την Κρητική οικογένεια στο να δώσει παράταση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους “μελανόλευκους”.

Παράλληλα η διοίκηση του ΟΦΗ συνεχάρη το νέο Δ.Σ. της τοπικής ένωσης του Κρητικού μπάσκετ και περιμένει την άμεση συμπαράσταση της στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Ηρακλειώτες.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση συγχαίρει την Νεοεκλεγείσα Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ, της εύχεται καλή επιτυχία στη δύσκολη περίοδο που αναλαμβάνει για το καλό του Κρητικού Μπασκετ. Η ΕΚΑΣΚ ως κύριος φορέας σχεδιασμού και προστασίας του Μπασκετ, έχοντας γνώση των συνθηκών που επικρατούν σε όλα τα επίπεδα, είναι σωστό να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να καλέσει σε διάλογο όλους τους φορείς και τα Σωματεία της πόλης με κύριο θέμα συζήτησης το παρόν και το μέλλον του Ηρακλειώτικου Μπάσκετ.

Η Διοίκηση αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο ενδιαφέροντος για το τμήμα Μπασκετ έως 20/07/2012, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους. Η Διοίκηση είναι ανοικτή σε διάλογο με όσους έχουν ενδιαφέρον για το μπάσκετ και γενικά για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται ενότητα-συστράτευση όλων των δυνάμεων που αγαπούν τον Ο.Φ.Η.

Η Διοίκηση εύχεται στον Νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη καλή επιτυχία και τον παρακαλεί να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην περιφέρεια και στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Τα τελευταία χρόνια η πολιτεία έχει αγνοήσει σε όλα τα επίπεδα (θεσμικό-οικονομικό-αγωνιστικό) τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ”.