Στην απόκτηση του πρώτου Αμερικανού στην ιστορία της προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, η οποία έκανε δικό της και με τη… βούλα τον Jackson Dubinski!

Ο 26χρονος γκαρντ έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από Μεξικό, Λιθουανία, Βοσνία και Βόρεια Μακεδονία, με την Αθήνα και τα Μέγαρα να γίνονται έτσι ο 5ος διαφορετικός σταθμός στην επαγγελματική του πορεία, η οποία εκκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια όταν και αποφoίτησε από το Columbia.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρώτη φορά στην Α2!
Πρώτη φορά αλλοδαπός στο roster!
Πρώτη φορά σε τόσο βαθειά νερά! Ταπεινά όμως, με σεβασμό στους αντιπάλους και στην κατηγορία αλλά και με τον ενθουσιασμό του ρούκι, έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας αθλητή.

Και τ’ όνομα αυτού Jackson Dubinski!

Ο 26χρονος Αμερικανός left handed point guard, απόφοιτος του Columbia με προϋπηρεσία σε Μεξικό, Λιθουανία, Βοσνία και Σκόπια έρχεται αρχικά για να γίνει μέλος της οικογένειας μας και ακολούθως για να αποτελέσει ακόμα ένα «εργαλείο» στα χέρια του staff στον δύσκολο και εξόχως απαιτητικό «μαραθώνιο» της Α2!
Η επιλογή έγινε πολύ προσεχτικά ώστε ο “Dubi” να αποτελέσει έναν ακόμη συνδετικό κρίκο στην φιλοσοφία και το «dna» του Συλλόγου και όχι μια κίνηση εντυπωσιασμού!

Welcome Dubi and we hope you can assist us in creating new memories for the fire!»