Στην Α2, όπως αναμενόταν, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Κόροιβος! Η ομάδα της Αμαλιάδας ενημερώθηκε από την ΕΟΚ πως θα πάρει τη θέση της ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα, με την ομοσπονδία να αποστέλλει στον σύλλογο και το επίσημο έγγραφο.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΟΚ για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας.

Μετά την επικύρωση της ανόδου το βάρος πέφτει, πλέον, στον προγραμματισμό. Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά τους αποτελεί η παραμονή του βασικού κορμού της περσινής ομάδας. Παράλληλα, στόχος τους είναι να επαναφέρουν τον Βασίλη Νιπεργιάλη σε θέση προπονητή, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά για τον Κόροιβο και πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν σιγά – σιγά αφού ο χρόνος μόνο σύμμαχός του δεν είναι. Στην Αμαλιάδα επιθυμούν τα θέματα του προπονητή και των ανανεώσεων να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό, με το επόμενο δεκαήμερο να είναι… καυτό από κάθε άποψη.