Έτοιμος για την τρίτη του θητεία στον ΑΣ Παπάγου είναι ο Ρένος Μπαλός, διότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το σύνολο του Κουρή ενισχύθηκε με έναν παίκτη, ο οποίος έχει εμπειρία από την Α2, ενώ την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Αγρινίου, καθότι μέτρησε 9,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ. Ο 23χρονος PF/C αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των νεοφώτιστων μετά τους Μπέλη και Σανδραμάνη, με τον Παπάγο να αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις εντός των επόμενων ημερών.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έκανε προσπάθεια να κρατήσει τον πολύ ικανό ψηλό, ωστόσο ο Μπαλός επιθυμούσε την επιστροφή του στην Αθήνα, αν κι υπήρξε ενδιαφέρον από το Μεσολόγγι. Οι Αιτωλοακαρνάνες θέλουν να αντικαταστήσουν τον άλλοτε παίκτη της Δάφνης Δαφνίου με ένα πολύ δυνατό όνομα όπως αυτό του Δημήτρη Χείλαρη, αλλά υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι την οριστική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

#«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι την αγωνιστική σεζόν 2022-23 ο καλαθοσφαιριστής Ειρηναίος Μπαλός θα φορά και πάλι