Ο ΑΣ Καρδίτσας αποχαιρέτησε με μια ξεχωριστή ανακοίνωση τους Σεραφείμ Θέο και Θάνο Καμαριώτη, οι οποίοι αποχώρησαν από τη ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίτσας:

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε Θέο και Καμαριώτη.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ευχαριστεί δύο από τους σημαντικότερους αθλητές στην πορεία της τελευταίας τριετίας, τον Σεραφείμ Θέο και τον Θάνο Καμαριώτη. Οι δυο αθλητές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας για προσωπικούς λόγους και θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο σε ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Και οι δυο προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας το 2015 και ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές στην άνοδο στη Β’ Εθνική το 2016, στην άνοδο στην Α2 Εθνική το 2017, αλλά και στην παρθενική σεζόν του συλλόγου στην Α2 το 2018 που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα με την απευθείας παραμονή.

Εκτός από τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας, και οι δυο ήταν και είναι από τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα πρόσωπα αυτής της διαδρομής. Σε αυτό τον τριετή κύκλο που κλείνει, ο Σεραφείμ και ο Θάνος πρόσφεραν πολλά μέσα κι έξω από το γήπεδο, έζησαν μαζί με όλους μας μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις, οι οποίες παραμένουν στην καρδιά και το μυαλό όλων μας.

Η αποχώρησή τους από το ρόστερ της επόμενης περιόδου, δεν έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, αλλά αποκλειστικά με τις προσωπικές τους επιλογές.

Εκφράζουμε προς τον Σεραφείμ και τον Θάνο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εκ μέρους της διοίκησης αλλά και όλων των φιλάθλων της πόλης, για τα όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας, σεβόμαστε απόλυτα τις προσωπικές τους επιλογές και τους ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Άλλωστε, γνωρίζουν και οι ίδιοι πως η πόρτα του Α.Σ.Κ. είναι πάντοτε ανοικτή…Πάντα γεροί και δυνατοί»!