Το Ψυχικό πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και με την εξαιρετική του εμφάνιση στις Σέρρες κόντρα στους Ικάρους έδειξε ότι θα αποτελέσει – αν μη τι άλλο – μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στην Α2.

Ένας πρώην… “Σερραίος”, ο Διονύσης Καπινιάρης, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook για την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, στην οποία το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

“Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μία σημαντική διαφορά στην αρχή. Καθ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου παραμείναμε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας είχε πει ο κόουτς, κι έτσι καταφέραμε να “χτίσουμε” μία σημαντική διαφορά στην ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, οι Ίκαροι Σερρών έκαναν την αντεπίθεσή τους, κάτι που -σε συνδυασμό με μία μικρή χαλάρωση από μέρους μας- τους έβαλε και πάλι στο παιχνίδι.

Καταφέραμε, όμως, να παραμείνουμε μπροστά στο σκορ μέχρι τέλους και να πάρουμε τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο νεαρός πλεϊμέικερ, για να καταλήξει αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του:

Είναι δεδομένο πως οι Ίκαροι Σερρών θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Διαθέτουν μία πολύ ποιοτική ομάδα“.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ψυχικό ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση των Ικάρων Σερρών για την άψογη φιλοξενία της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό, οι παίκτες του Γιώργου Ρεμεντέλα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις καθώς ξεκινά η προετοιμασία για το ματς με τον Φιλαθλητικό (εντός έδρας), στα πλαίσια της Β΄ φάσης του Κυπέλλου.