Έχουμε συγκεκριμένη άποψη για τα ανυπόγραφα σάιτ ή μπλογκ, πολλώ δε μάλλον όταν άμεσα (ούτε καν έμμεσα) αμφισβητούν τις πληροφορίες ενυπόγραφων Μέσων, μεταξύ των οποίων της ταπεινότητάς μας.

Ο “συνάδελφος”, που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του στο “mpasketmania.blogspot.gr” χαρακτήρισε, λοιπόν, “φήμες” τις… επαφές της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Καμπερίδη, παρότι τόσο εμείς, όσο κι άλλοι καλοί συνάδελφοι καταγράφουν εδώ και καιρό τις επαφές του παίκτη με την “Ένωση”. Ο ανώνυμος “συνάδελφος” όφειλε εκ προοιμίου να αποδεχτεί -για λόγους δεοντολογίας- τα ρεπορτάζ, όπως επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, κάτι που προφανώς δεν γνωρίζει, ή ξεχνά!

Ο Καμπερίδης “τον έβαλε στην θέση του” (κατά την έκφραση), καθώς μας επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ, αλλά ταυτόχρονα “άναψε φωτιές” στην ΑΕΚ, αφού μίλησε και για επαφές με ΠΑΟΚ και Άρη, κάτι που ενδεχομένως ήταν και ο στόχος (σ.σ. έγινε λίγο άκομψα όμως) του ανώνυμου (και μάλλον απρόσεκτου, αν δώσει κανείς βάση στο συντακτικό) “συναδέλφου”.

Φήμες λένε πως έχεις δεχθεί επαφές από Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αληθεύει κάτι τέτοιο ή διαψεύσεις αυτά τα σενάρια;“, είναι η ακριβής ερώτηση του συντάκτη.

“Έχουν υπάρξει κάποιες επαφές αλλά αυτή τη στιγμή όπως είπα και προηγουμένως είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και τα υπόλοιπα πιστεύω θα έρθουν στην πορεία”, ήταν η ακριβής απάντηση του παίκτη.

Υπενθυμίζεται, ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ και τον Μανδραϊκό (σ.σ. εκεί ανήκει ο παίκτης και όχι στον Φιλαθλητικό, που όντως έχει καταθέσει κι αυτός πρόταση) βρίσκονται σε διαρκή επαφή και έχουν ανταλλάξει εντός της ημέρας και έγγραφα που αφορούν στα συμφωνητικά της μεταγραφής.

Ο Καμπερίδης ανήρτησε ολόκληρη την παραπάνω συνέντευξη (σ.σ. σε ποιον μίλησε;) που παραχώρησε στο ανυπόγραφο μπλογκ στο προφίλ του στο facebook, γεγονός που έγινε αντιληπτό στην “Ένωση”, οι άνθρωποι της οποίας εξακολουθούν  πάντως να τηρούν “σιγή ιχθύος”. Στόχος τους άλλωστε είναι να κλείσουν την μεταγραφή και κατόπιν να μιλήσουν.

Ο Καμπερίδης (άθελά του) αναστάτωσε…  για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το Διαδίκτυο, αφού  ως γνωστόν (στις 30 Ιουνίου) είχε αναρτήσει φωτογραφία της Original 21 (!) στο προφίλ του, την οποία αφαίρεσε λίγα λεπτά αργότερα προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών.