Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε περίοδο πλήρους διοικητικής αναδιοργάνωσης, με γνώμονα να συσταθεί ένα νέο διοικητικό σχήμα που θα… τρέξει την ομάδα μπάσκετ και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ιθύνοντες των Κρητικών προτίθεται να κάνουν άνοιγμα σε κάθε ενδιαφερόμενο, τοπικό φορέα, επιχειρηματία ή οποιονδήποτε αγαπάει τον ΟΦΗ να μπει στην Επιτροπή μπάσκετ. Στόχος των “μελανόλευκων” είναι να μπει… νέο αίμα στον σύλλογο που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα να αποφύγει κακοτοπιές και προβλήματα του παρελθόντος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και ανακοίνωση – κάλεσμα της ομάδας του Ηρακλείου προς αυτή τη κατεύθυνση προκειμένου να… μετρηθούν οι προθέσεις των ενδιαφερομένων. Ήδη υπάρχει θετικό κλίμα ως προς τη νέα σεζόν, ο σχεδιασμός για την οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, πρόθεση των Κρητικών είναι η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Φώτη Τακιανό ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της παραμονής μέσα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς και η ανανέωση των συμβολαίων κάποιων βασικών παικτών που τράβηξαν πολύ… κουπί φέτος, όπως οι Κιτσούλης, Καραδολάμης και Ματαλόν