Η ατυχία χτύπησε το Θάνο Καμαριώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Νέων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ένας τραυματισμός (θλάση στους προσαγωγούς) θα αφήσει τον ταλαντούχο γκαρντ του Ερμή Λαγκαδά εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες και το πρόβλημα αυτό του στέρησε μια τόσο σημαντική διάκριση (αν και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Νέων και την επόμενη χρονιά).

Ευχάριστα ωστόσο είναι τα νέα από τον έτερο διεθνή του Ερμή, Φίλιππο Καλογιαννίδη ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής του Κώστα Μίσσα.

Στα υπόλοιπα νέα, πυρετώδεις συσκέψεις γίνονται μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης του Ερμή για να καταλήξουν στους μεταγραφικούς στόχους. Βασική προτεραιότητα παραμένει η ανανέωση της συνεργασίας με του Πλιούκα και Ιωακειμίδη με τους οποίους ο Ερμής βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων.

Τέλος δεν αποκλείεται οι “πράσινοι” να κινηθούν και στην κοινοτική αγορά για να καλύψουν μία από τις δύο θέσεις των ψηλών.