Μπορεί να ηττήθηκε εντός έδρας από τους Ικάρους Σερρών (95-97) και να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά η Νίκη Βόλου έδειξε πως θα αποτελέσει σκληρό καρύδι τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Οι Βολιώτες απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως θα αποτελέσουν έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

Η διοίκηση των “μπλε” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε χθες (15/09) το γήπεδο, ενώ τονίζει πως στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει η Νίκη Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ευχαριστούν τους φιλάθλους του Συλλόγου για την θερμή υποστήριξή τους, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, με τους Ικάρους Σερρών. Η Νίκη Βόλου παρ’ ότι νεοφώτιστη στην Α2 κατηγορία, παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου, λόγω ατυχών συγκυριών. Η εμφάνιση ωστόσο της ομάδας μας δημιούργησε αισιοδοξία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η προσοχή της Νίκης Βόλου στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες και όπου η ομάδα μας θέλει να πρωταγωνιστήσει, πάντα με αρωγό τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της”.