Στην ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής ενόψει της νέας χρονιάς προχώρησε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τον Παναγιώτη Ερμείδη μετά από δυο χρονιά στην Ελευθερούπολη να μετακομίζει στο Μεσολόγγι.

Ο 24χρονος ύψους 1,92 γκαρντ, είναι ένας παίκτης ο όποιος ταιριάζει με την φιλοσοφία τόσο του κόουτς Ηλία Μούτσιου αλλά και της διοίκησης, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα νεανικό αλλά ταλαντούχο σύνολο την φετινή χρονιά, το όποιο βέβαια θα πλαισιωθεί και από έμπειρους παίκτες.

Συμφώνα με το ρεπορτάζ, εντός της ημέρας αναμένονται να ολοκληρωθούν ακόμα δυο προσθήκες, η μια έχει να κάνει με ανανέωση και η άλλη με μεταγραφή.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου για παίκτες είναι πάρα πολλές, και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ αξιολογούνται και αναλόγως προχωρούν στο επόμενο στάδιο.

Σε χαμηλότερη τιμή αναμένονται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και οι νέες κάρτες διαρκείας, με το σύλλογο να αφουγκράζεται την επιθυμία για στήριξη από τον κόσμο, χωρίς όμως να παραβλέπει και την οικονομική κατάσταση που επικρατή.

Πηγή: aitosports.gr