Το τελευταίο κομμάτι του… παζλ, πρόσθεσε σήμερα ο Κόροιβος. Η ομάδα της Ηλείας προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Στυλιανού, ο οποίος και αποτελεί τη τελευταία μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, το οποίο δυναμώνει πλέον και στη θέση “3”.  

Ο Στυλιανού που είναι απόφοιτος Αμερικάνικου κολλεγίου, έχει – παρά το νεαρό της ηλικίας του (25 ετών) – σημαντική εμπειρία από την Α1 και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του κόουτς Βασίλη Νιπεργιάλη. Η ανακοίνωση του Κόροιβου αναφέρει: “Μία ημέρα πριν από το σπουδαίο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΑ Κοροίβου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη μεταγραφική προσθήκη του Νίκου Στυλιανού! Μετά από μια αξιόλογη σεζόν στην Α1 με την φανέλα της Ένωσης Καβάλας, ο 24χρονος φόργουορντ είπε το “ναι” στην πρόταση που του κατατέθηκε κι έτσι έρχεται στην Αμαλιάδα για να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα, Γιάννη Αντωνιάδη.

Ο Κύπριος άσος (σ.σ. έχει και Ελληνικό διαβατήριο) είναι γεννημένος το 1988, έχει ύψος 1.98μ. και καλύπτει κατά κύριο λόγο τη θέση του small forward. Πρόκειται για παίκτη με δυναμικό στυλ παιχνιδιού και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 3.9 πόντους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία με την Καβάλα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ΑΠΟΕΛ, Navarro JC (κολέγιο), Ρέθυμνο και ΑΕΚ Λάρνακας”.