Στα 39 του πλέον ο πολύπειρος guard, Γιώργος Κερασοβίτης μετά από τρεις σεζόν στον Υμηττό και τον Αμύντα, αποτελεί παρελθόν.

Φέτος σε 22 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Κερασοβίτης μέτρησε 5.2 πόντους, κάνοντας για ακόμα μία σεζόν τους συμπαίκτες του ευτυχισμένους με τις τελικές πάσες του.

Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ο κύκλος της Πυρκάλ φαίνεται πως ολοκληρώθηκε για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο και αθλητή. Μετά την λύση της συνεργασίας με τους Χρήστο Γκαβανόπουλο, Θάνο Κωνσταντακόπουλο, Δημήτρη Κομποδιέτα και Κώστα Φακοπουλίδη που ανακοινώθηκε χθες, σήμερα ήρθε η επισημοποίηση του “διαζυγίου” και με τον Κερασοβίτη, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα μπορούσε να είναι και ο τελευταίος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμύντα:

«Ο ΑΟ Αμύντας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον επί τρία χρόνια αθλητή του, Γιώργο Κερασοβίτη. Ο Γιώργος συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας μας αυτά τα τρία χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία και θα θεωρείται για πάντα μέλος της οικογένειάς μας.

Στην χτεσινή προπόνηση ήταν η τελευταία φορά που ο Γιώργος «πάτησε» το παρκέ του Κλειστού της Πυρκάλ, καθώς ήρθε να αποχαιρετήσει πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες σε κλίμα συγκίνησης.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα! Σου ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!»