Δύο κενές θέσεις έχουν απομείνει στο ρόστερ του Ερμή, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειες του προκειμένου να καλύψει, τουλάχιστον τη μία, πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς το Σάββατο, κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Οι “πράσινοι” κινήθηκαν αποτελεσματικά και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μίλαν Τρτιτς (Milan Trtic).

Πρόκειται για Σέρβο φόργουορντ (27, 2.02), με σημαντική εμπειρία από την Α1 της χώρας του και σίγουρα θα αποτελέσει ένα χρησιμότατο “εργαλείο” στα χέρια του κόουτς Τάκη Ξουρίδα.

Ο παίκτης έχει ουσιαστικά κλείσει στον Ερμή, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μεταγραφής. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Λαγκαδά καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να προλάβει ο Τρτιτς να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο ματς του Κυπέλλου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά στη τελευταία κενή θέση στο ρόστερ, αυτή αφορά το “πεντάρι“, για το οποίο οι “πράσινοι” έχουν προχωρήσει τις επαφές τους και αισιοδοξούν σε άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.  

Τέλος, η είδηση της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στον Λαγκαδά, για την ενίσχυση του Ερμή, έχει σημάνει… συναγερμό στους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής αλλά και της Θεσσαλονίκης και η ζήτηση των εισιτηρίων (από την πρώτη ημέρας κυκλοφορίας τους), είναι τεράστια! Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Λαγκαδά κάτι που δείχνει την επιθυμία της δημοτικής αρχής να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία που πήρε ο Ερμής και βρήκε ανταπόκριση από τον ίδιο τον Αντώνη Ρέμο.

Τέλος, από χθες είναι στον αέρα η επίσημη σελίδα του Ερμή Λαγκαδά στο facebook και από την πρώτη στιγμή έχει τύχει εντυπωσιακής προσέλευσης και υποδοχής. Περισσότερα στο www.facebook.com/ermislagadabc…