Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01/02/16 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του ισχυρού άνδρα του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Δέρβου Βασίλη, του προέδρου και αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Καραφαντή Δημήτρη και Παγώνη Μάνο, της Υπεύθυνης Marketing & Δημοσίων σχέσεων κας Βιβής Καλαμάρα, της υπεύθυνης ακαδημιών κας Έφης Κότογλου και των εφόρων των τμημάτων ακαδημιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Αντώνης Πρίντεζης, η Γενική Γραμματέας κα Ζώτου Μαρία, ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού τμήματος κος Αλέξης Αγγελόπουλος, ο έφορος του Παγκράτιου Μάνος Πολλάτος, ο Αλέξης Καρυδόπουλος, μέλη του Συνδέσμου «Πινέζες Θύρα 14» και φυσικά ο γνωστός σε όλους «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα της Αδελφότητας Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά με την αντρική ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ να δίνουν το παρόν. Από την αντρική ομάδα το φλουρί έπεσε στον Σπύρο Μαγκουνή, από το εφηβικό τμήμα στον Λευτέρη Μπαλομήτα, από το παιδικό τμήμα στον Μιχάλης Γιόργας, για το τμήμα μίνι στον Λάμπρο Γιάννη και για την ακαδημία στον Άγγελο Μαντζαρη.

ethnikos-pita1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της τους οι: κα. Γεωργία Γεννιά (Βουλευτής Α’ Πειραιά Σύριζα), κα Ελένη Σταματάκη (Βουλευτής Σύριζα Α’ Πειραιά), κος Στρατής Ανδρέας (Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος του Σύριζα), κος Γιάννης Μελάς (Αντιδήμαρχος Πειραιά), κος Κυριάκος Σιγαλάκος (Αντιδήμαρχος Πειραιά), κος Καρύδης (Πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ), κος Βασίλης Καραγιάννης (Διαμερισματικός Σύμβουλος).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο ορθοπαιδικός γιατρός και γνωστός φίλαθλος του Εθνικού κος Γιώργος-Γρηγόρης Καραχάλιος και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14» για την προσφορά τους στην ομάδα του Εθνικού.

Η ομάδα μας ευχαριστεί την Αδελφότητα Γαρδικιωτών για την παραχώρηση της αίθουσας, τα ζαχαροπλαστεία Δεληολάνης (Official) και τον Βασίλη Αγγελόπουλο για την σημαντική βοήθεια του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.