Οι διαδικασίες για την σύσταση της ΚΑΕ, αλλά και η εκλογή μιας διοικούσας επιτροπής θα είναι τα βασικά θέματα συζήτησης, στην έκτατη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (2/6) στην Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: “Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.Κ. καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διενεργηθεί την Κυριακή 2/6/2013  και  σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την επόμενη Κυριακή  9/6/2013 στo κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, Ναυπλίου και Πελοποννήσου, και ώρα 11.00 πμ.

Με βάση τον Αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3057/02 και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ της ΑΕΝΚ με βάση το καταστατικό (άρθρο 15), ορίζονται τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

1. Έγκριση για ίδρυση Κ.Α.Ε (Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας) από την πλειοψηφία των μελών. Η έγκριση αφορά την Ανδρική Ομάδα. Τα υπόλοιπα τμήματα παραμένουν ερασιτεχνικά.

2. Ορισμός 5/μελούς επιτροπής για τη σύσταση και δημιουργία της Κ.Α.Ε.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει όπως ορίζει το καταστατικό.
Η Ανδρική ομάδα έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και χρειάζεται την παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή όλων ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία ο σύλλογός μας να εκπροσωπηθεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών Μπάσκετ. Η δημιουργία Κ.Α.Ε είναι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής όπως απαραίτητη είναι και η έγκριση της από τα μέλη της ΑΕΝΚ“.