Στον Ερμή Λαγκαδά θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο ο Θάνος Καμαριώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog, ύστερα από τη διάθεση της διοίκησης του συλλόγου να κρατήσει τον παίκτη αλλά και με την σύμφωνη γνώμη του ίδιου, αποφασίστηκε ο 18χρονος γκαρντ να παραμείνει στους “πράσινους” παρά τις άκρως δελεαστικές προτάσεις που είχε από ομάδες της Α1, όπως ο ΠΑΟΚ, η Καβάλα και ο Άρης.

Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους διοικούντες του Ερμή, τους έγινε γνωστή η απόφαση των “πρασίνων” και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Καμαριώτη, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί σε καμία περίπτωση δέσμευση της διοίκησης του Ερμή.

Ο Καμαριώτης που είναι αρχηγός της εφηβικής ομάδας, αναμένεται να αποτελέσει βασικότατο στέλεχος του συγκροτήματος του Στέφανου Πέρκου, αν και μόλις 18 ετών, ενδεικτικό του πόσο πιστεύουν στον Λαγκαδά στις ικανότητες και το ταλέντο του νεαρού.

Στο μεταξύ, o Χάρης Πλιούκας αποτελεί και με τη βούλα… στέλεχος του ρόστερ του Ερμή καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Ο νεαρός γκαρντ – φόργουορντ, αναμένεται να αναλάβει το βάρος της αντικατάστασης του Σάββα Ηλιάδη, τον οποίο η διοίκηση των “πρασίνων” ευχαρίστησε χθες με ανακοίνωση της για την προσφορά του:

“Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σάββα Ηλιάδη για τις χαρές που χάρισε σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ερμή με τη μεγαλειώδη προσφορά του την περσινή χρονιά. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας”.