Εάν χάσουμε… χαθήκαμε” είχε πει ο Βασίλης Ράλλης πριν από τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά και σίγουρα κάτι… ήξερε ο κόουτς του Ηρακλείου. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τους Κρητικούς, οι οποίοι μπλέκουν σε… περιπέτειες σχετικά με την παραμονή τους στη κατηγορία, μιας και τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζουν στη σειρά τέσσερις από τις πλέον δυνατές ομάδες της Α2.

Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο έχει να παίξει, με ξεκίνημα το προσεχές Σάββατο, με Φιλαθλητικό εκτός, Κόροιβο εντός, Αγία Παρασκευή εκτός, και Ν. Κηφισιά εντός. Στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΟΦΗ (εκτός), όμως μέχρι τότε θα πρέπει να γίνει… υπέρβαση και η ομάδα να πάρει εκτός προγράμματος νίκες, για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της. Συν τους άλλοις, η ήττα από τον Ερμή ήταν “διπλή”, καθώς η ομάδα του Λαγκαδά πέρασε οριστικά πάνω από τους Κρητικούς, μιας και έχει κερδίσει και τα δύο φετινά ματς.

Ο προβληματισμός είναι έντονος στους Ηρακλειώτες, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τους πλέον συνεπείς συλλόγους, με μια διοίκηση η οποία είναι “εντάξει” στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες.