Το Παγκράτι δεν… πατάει καλά στις τελευταίες αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στον Αετό όπου γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του (96-67). Ο προβληματισμός είναι εντονότατος στους “ροσονέρι”, οι οποίοι καλούνται να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση και να βελτιωθούν άμεσα, καθώς ακολουθεί ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά στο Μετς.

Ο Αλέξης Ράπτης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την εμφάνιση στο κλειστό του Στρέφη. “Ήταν μία κάκιστη εμφάνιση για εμάς. Ντρεπόμαστε πολύ και θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας που μας ακολούθησε. Ελπίζουμε να διορθωθούμε στη πορεία αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο….”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ του Παγκρατίου.

Το κλίμα στο Μετς έγινε ακόμη πιο βαρύ μετά και τον τραυματισμό του Σωκράτη Ψαρόπουλου. Ο 22χρονος σμολ φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάχτυλο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ερμή (15/11) είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αν και θα γίνουν προσπάθειες να παίξει ο παίκτης με ειδικό νάρθηκα…