Μπορεί να υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία, αλλά στόχος της Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι η άμεση επάνοδος στη Basket League ΟΠΑΠ. Οι “Αργοναύτες” βρίσκονται σε πλήρη… μεταγραφικό οργασμό καθώς θέλουν να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα το συντομότερο δυνατό. Χωρίς, όμως, βιασύνη…

Αντίθετα, η ομάδα του Θωμά Νίκου “χτυπά πόρτες” παικτών που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο και να την μετατρέψουν στο Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εξαιρετική πρόταση που έχουν καταθέσει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΚΑΟΔ βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Καβάλας, η οποία τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα θεωρώντας τον ως έναν παίκτη που μπορεί να της δώσει αυτά που ψάχνει για την επιστροφή στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο ύψους 1μ98 κόμπο γκαρντ έχει μεγάλη εμπειρία από την Α1 κατηγορία αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα… σαλόνια της με τη φανέλα των Ολυμπιακού, Ολυμπιάδας Πατρών, ΠΑΟΚ, Πανελληνίου και ΚΑΟΔ.