Στο φούλ έχουν βάλει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό οι Μαχητές Δόξας Πευκών, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει τους στόχους τους, θέλοντας να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στην πρώτη τους παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Έτσι, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει βάλει επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Σωτήρη Μπουρδάνου, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει για την συγκεκριμένη υπόθεση από τις 4/6 με το ρεπορτάζ (Θέλει να κάνει «Μαχητή» τον Μπουρδάνο). 

Επίσης στο στόχαστρο βρίσκεται ο Δημήτρης Καλαμπάκας, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Καβάλα. O 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος ενδιαφέρει και την Λιβαδειά, πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με 24 παιχνίδια και 6 πόντους κατά μέσο όρο. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει για τον Χάρη Πλιούκα, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας έχοντας σε 25 παιχνίδια 9,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Εκτός από τον Νίκο Θεοδωράκο, οι Μαχητές θέλουν να φέρουν στην ομάδα τους και τον Γιώργο Θεοδωράκο, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στον Λαγκαδά και τον Ερμή, ενώ έχοντας πάντα το βλέμμα σε νεαρούς παίκτες με εξέλιξη, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Γιώργο Πολιτόπουλο ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στον Χολαργό. Ο 20χρονος Μεσσήνιος φόργουορντ μετά από μια σεζόν στην Α2 και τον Φιλαθλητικό πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά στον Χολαργό, και ενδιαφέρει άμεσα, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον Γιώργο Παπαδιονυσίου (1,90 – 20 ετών) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό, ενώ το Περιστέρι είναι η ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.