Μπορεί να απομένει μόνο η ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της ανανέωσης της παραμονής του Φώτη Τακιανού στον πάγκο του ΟΦΗ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στους “μελανόλευκους” κάθονται…

Τόσο ο Μακεδόνας κόουτς όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά καθώς προετοιμάζουν το έδαφος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο Τακιανός που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη είναι σε συνεχείς επαφές με παίκτες και μάνατζερ, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις αθλητών που τον ενδιαφέρουν για τη στελέχωση του ρόστερ και να ετοιμάσει τις πρώτες εισηγήσεις του προς την διοίκηση. Η τελευταία από τη πλευρά της κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αυξήσει κάπως το μπάτζετ και βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους χορηγούς και επιχειρηματίες του Ηρακλείου που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να στηρίξουν τη δύσκολη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Σίγουρα το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του ο ΟΦΗ για το “χτίσιμο” του δεν επιτρέπει… υπερβολές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση του, μιας και τα… κουκιά είναι μετρημένα. Όμως τόσο η διοίκηση όσο και ο Φώτης Τακιανός έχουν το μεράκι και την διάθεση να κάνουν την προσπάθεια τους και επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα τα καταφέρει και φέτος.

Όσον αφορά στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ικανό κόουτς (του έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο), όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι τυπικό, μιας και οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, επομένως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση.