Για τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση των Τρικάλων να βγάλουν δύο ανακοινώσεις για τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό, για τον Θανάση Αντετοκούμπο, αλλά και για τον τραυματισμό του Γιάννη Παπαχρήστου μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο της “Νέας Λέσχης 97.6” ο Κώστας Σκρέτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ της Θεσσαλικής ομάδας:

Για τη δεύτερη ανακοίνωση κατά του Φιλαθλητικού, αλλά και των Ζήβα, Αντετοκούμπο: “Έχω την εντύπωση  ότι πραγματικά μερικοί δημοσιογράφοι στα Τρίκαλα, δεν παρακολουθούν τα γεγονότα εκτός της πόλης των Τρικάλων. Ο Θανάσης ο Αντετοκούμπο, έκανε μια δήλωση που για την πόλη των Τρικάλων είναι το λιγότερο ατυχής. Είπε ότι στον αγώνα όλα ήταν υπό τον φόβο της τρομοκρατίας, ότι το γήπεδο όλο ήταν απαράδεκτο και ότι του συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά και ότι έχει πολύ κακές αναμνήσεις από την πόλη των Τρικάλων. Δεν γινόταν λοιπόν η διοίκηση μιας πολύ σοβαρής ομάδας όπως είμαστε εμείς στα Τρίκαλα στο μπάσκετ να μην απαντούσε”.

Για το ότι ο παίκτης του Φιλαθλητικού όχι απλά δεν αποδοκιμάστηκε, αλλά αντιθέτως χειροκροτήθηκε από τον κόσμο: “Σε 1600 άτομα αν υπάρχουν και 2, 3 ή 5 οι οποίοι και αυτοί από παρόρμηση έβρισαν η είπαν ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του μαύρου καλαθοσφαιριστή  δεν σημαίνει ότι όλοι οι Τρικαλινοί ή ότι όλη η πόλη των Τρικάλων είναι ρατσιστές και το έχουν αποδείξει. Νιώσαμε λοιπόν  την ανάγκη να του απαντήσουμε του Θανασάκη ο οποίος αύτη τη στιγμή κάνει προσπάθειες ελληνοποίησης του  για να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Το έχει πάρει προσωπικά ο Βασιλακόπουλος να τον κάνει Έλληνα. Ας το κάνει το παλικαράκι είναι καλός καλαθοσφαιριστής. Αξίζει να παίζει στην Εθνική αλλά να λέει την αλήθεια πάνω απ’ όλα όπως λέμε και στην ανακοίνωση”. 

Για το ότι επανήλθαν με νέα ανακοίνωση: “Επανερχόμαστε γιατί πραγματικά  στην Αθήνα σε διάφορες γλώσσες και σε διάφορα στέκια οι δηλώσεις είναι εναντίον της ομάδας. Και θα ήθελα να πω και αυτό που λέμε και στην ανακοίνωση ότι όσες ομάδες έχουν έρθει στα Τρίκαλα μένουν έκθαμβες από την φιλοξενία και από την συναδελφικότητα που δείχνουμε. Όσες ομάδες έχουν παίξει με το Φιλαθλητικό δυστυχώς έχουν παράπονα συμπεριφοράς”.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή: “Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, σε πολύ καλή βαθμολογική θέση η οποία στις Σέρρες αδικήθηκε παράφορα την προηγούμενη εβδομάδα και έχασε με ένα πόντο. Είναι μια ομάδα που κέρδιζε την Κηφισιά μέχρι το 38 και έχασε στις λεπτομέρειες. Είναι μια ομάδα που αν δείτε  την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα, καλεί όλο τον κόσμο κοντά της. Εμείς από τη μεριά μας θεωρώ ότι πρέπει  να ευχαριστήσουμε ανθρώπους που μας βοηθάν στην ομάδα, πέρα από τους μεγάλους χορηγούς υπήρξαν και μικρότεροι χορηγοί σημαντικοί οι οποίοι μας βοηθάν. Στη φανέλα αυτή τη στιγμή της ομάδας, στο μπροστινό μέρος  θα υπάρχουν και δύο τρείς άλλοι καινούριοι χορηγοί όπως είναι η Agrosem ή ο Γιάννης ο Μπουλογιώργος με τους χαλβάδες. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας βοηθάν όπως ο Βουτσελάς Trans με την μεταφορική  εταιρεία. Και να μην ξεχνάμε και τον Φαλτάκα ο οποίος μας βοηθάει τόσα χρόνια”.

Για τον Γιάννη Παπαχρήστο: “Το καλό με τον Παπαχρήστο είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παλικάρι και έχει πολύ δυνατό τετρακέφαλο και πιστεύουμε ότι σε 15-20  μέρες θα είναι έτοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Θα επανέλθει κανονικά χωρίς εγχείρηση. Έτσι ήταν τα  τελευταία λόγια  του γιατρού που είπε ότι είναι πολύ δυνατός και με την  κατάλληλη αγωγή σε 20 μέρες θα επανέλθει.  Αν κάνει εγχείρηση το καλοκαίρι για την επόμενη χρονιά είναι ένα άλλο θέμα. Πάντως θα βγάλει τη χρονιά χωρίς εγχείρηση”.