Στην Κηφισιά δεν ξέρουν με τι πρέπει να είναι περισσότερο… σκασμένοι. Με το αμφιλεγόμενο καλάθι του Τριανταφύλλου που τους στοίχησε την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη στη παράταση, ή με τον εαυτό τους, αφού είχαν 0/6 βολές στα τελευταία δεύτερα και πέταξαν στα… σκουπίδια το προβάδισμα;

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη τους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στη καυτή ατμόσφαιρα των Τρικάλων ενώ εξήρε την ατμόσφαιρα στο κλειστό που γέμισε από κόσμο: “Η ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι ήταν αρκετά τεταμένη λόγω κάποιων δημοσιευμάτων και δημοσιεύσεων. Έγινε όμως ένα παιχνίδι που ξεπέρασε τα πάντα… Ένα μεγάλο παιχνίδι. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και φανταστική ατμόσφαιρα, υπήρξαν κάποιες βωμολοχίες αλλά αυτά γίνονται παντού αλλά αυτά που ακουγόταν για την σωματική μας ακεραιότητα είναι σίγουρο ότι δεν συνέβησαν ποτέ. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ο κόσμος ενθουσιώδης…”, τόνισε ο κόουτς της ΑΕΝΚ και πρόσθεσε:

“Δυστυχώς παρόλο που ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα σχεδόν 40 λεπτά και το αποτέλεσμα μας αδικεί και μας αφήνει μεγάλη πίκρα γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε όμως πολλές χαμένες βολές…”.

Ο προπονητής της Κηφισιάς συνεχάρη τους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα ενώ τόνισε ότι η ομάδα του κατέθεσε ένσταση στο τέλος λέγοντας ότι η γραμματεία έκανε λάθος και ο χρόνος δεν είχε αρχίσει να κυλάει από την πρώτη στιγμή που ο Γκιουλέκας πήρε την μπάλα στα χέρια του.