Η Λιβαδειά πήρε την άνοδο στην Α2 κατηγορία, μέσω του εθελούσιου υποβιβασμού του Ικάρου Καλλιθέας, όμως έχει μείνει πίσω από πλευράς προγραμματισμού, μιας και το ρόστερ αντί να αυξάνεται, μειώνεται… Έτσι, μετά τον Γιάννη Προδρόμου ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν πριν καλά καλά φορέσει τη φανέλα της ομάδας, στο κατώφλι της εξόδου είναι και ο Ντάρκο Ράλλης. Ο έμπειρος γκαρντ αν και είχε συμφωνήσει με τους Βοιωτούς, δεν μετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας και βρίσκεται στη Σερβία (από την οποία και κατάγεται), δημιουργώντας ακόμη ένα κενό στο ρόστερ του συγκροτήματος του Νίκου Οικονόμου.

Έτσι αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό βρίσκονται οι Βεσκούκης, Γιανναλέτσος, Σάκοτα , Δημητριάδης, Λαμπρόπουλος, οι νεαροί αθλητές της ομάδας, αλλά και ο Κωνσταντίνος Σταμάτης. Ο νεαρός γκαρντ ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε αφού πρώτα έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Ο Έλληνας προπονητής και η διοίκηση… τρέχουν για να καλύψουν τα κενά και να ετοιμάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ενόψει της πρόκλησης της Α2. Εισήγηση του Οικονόμου είναι η απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμη παικτών, ενός πόιντ γκαρντ (που πιθανότατα θα είναι κοινοτικός) και ενός σέντερ.

Παράλληλα, η προετοιμασία της Λιβαδειάς συνεχίζεται με τους φιλικούς αγώνες να έχουν μπει πλέον στο πρόγραμμα. Οι νεοφώτιστοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα (εκτός έδρας) τον Δούκα, αύριο (11/9) θα υποδεχθούν στην Λιβαδειά τον Κάδμο Θηβών (νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική) και το Σάββατο (13/9) θα παίξουν με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου.