Το Παγκράτι πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, καθώς “εκθρόνισε” την Ν. Κηφισιά από την πρώτη θέση και έδειξε ότι έχει δυνατότητες για πολύ ψηλότερα από την θέση που τώρα βρίσκεται.

Η επιτυχία των “ροσονέρι” αποκτά μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι ουσιαστικά στερήθηκε της βοήθειας των ξένων του, οι οποίοι είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής και προσφοράς στο παιχνίδι, λόγω του ότι ήταν απροπόνητοι (επέστρεψαν αργά από την εορταστική τους άδεια). Όμως είχε τους Έλληνες παίκτες του σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις του στο basketblog και ο Δημήτρης Λιόγας:

Αποδείχθηκε ότι το Παγκράτι έχει παίκτες οι οποίοι διαθέτουν μέταλλο νικητή και γνωρίζουν πότε πρέπει να σφίξουν τα δόντια για να πάρουν αποτέλεσμα…“, τόνισε ο κόουτς του Παγκρατίου και πρόσθεσε σχετικά με την καταλυτική παρουσία στην διοίκηση του Νίκου Μπογονικολού, ο οποίος “κρατάει” οικονομικά την ομάδα:

“Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε στο πλευρό μας και στηρίζει την ομάδα στους δύσκολους αυτούς καιρούς τη στιγμή που στο οικονομικό κομμάτι είναι μόνος του“.