Η εξαιρετική εμφάνιση του Αρκαδικού κόντρα στα ισχυρά Τρίκαλα, δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει μια νίκη που θα του έδινε άλλο… αέρα, στη μάχη για την παραμονή.

Η ομάδα της Τρίπολης παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως διάχυτη είναι η πεποίθηση ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί, ειδικά με εμφανίσεις όπως αυτές του περασμένου Σαββάτου. Κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει να δώσει οκτώτελικούς και ότι μπορεί να τα καταφέρει:

Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν κερδίζουν οι εντυπώσεις… Όμως, όταν χτυπάς ένα τέτοιο ματς στα ίσα, σημαίνει ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και ποτέ δεν θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που παίζεις” τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ και βασικό “εργαλείο” των Αρκάδων και πρόσθεσε:

“Πρέπει από εδώ και πέρα να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε οκτώ ματς που είναι ουσιαστικά οκτώ τελικοί. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, πρέπει οπωσδήποτε να τηρούμε αυτά που λέμε και να κρατήσουμε τα θετικά από κάθε παιχνίδι και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Αν δεν πιστεύαμε στον στόχο της σωτηρίας δεν θα ήμασταν εδώ…

Αυτό έχουμε πει από την αρχή και αν συνεχίσουμε έτσι και με πιο σταθερό μυαλό στα δύσκολα και στις λεπτομέρειες όπου κρίνονται τα ματς πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε…“.