Για τη μεγάλη προσπάθεια της αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησαν οι άνθρωποι της διοίκησης των Κρητικών, κατά το δείπνο που παρέθεσαν στους αθλητικούς συντάκτες του Ηρακλείου. Στο ξενοδοχείο Galaxy, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ δεξιώθηκαν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Πέραν της Επιτροπής Μπάσκετ, παρόντες ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης, Βασίλης Κλάδος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης. Το αγωνιστικό τμήμα εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάνος Σφακιανάκης και ο προπονητής του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός.

Ο πρόεδρος των “μελανόλευκων” Γιάννης Δανδάλης υπογράμμισε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στο σημερινό δείπνο. Έχουμε μεγάλο δρόμο να διαβούμε μπροστά μας με την έναρξη της νέας χρονιάς και είναι σίγουρο ότι θα έχουμε χαρές και λύπες. Θα προσπαθήσουμε αυτό το καράβι που έχουμε αναλάβει να το φέρουμε εις πέρας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που έχουμε κοντά μας τον Φώτη Τακιανό. Κατάφερε να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα και θεωρώ ότι θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστική στη νέα χρόνια. Θα ρίξουμε το βάρος στις ακαδημίες ώστε να αναδείξουμε παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Για εμένα ήταν μονόδρομος να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Δεν αναζητώ την προβολή σας, είμαι εργάτης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ελπίζω στην συνεργασία σας ώστε να αναδείξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Είμαι πάντα στην διάθεση σας και ανοικτός ακόμα και στην κριτική”.

Το μέλος της Επιτροπής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Συμεών Καμπάκας δήλωσε από την πλευρά του: “Είναι ευτύχημα ότι ηγείται της προσπάθειας ο κύριος Δανδάλης. Είναι τιμή για εμάς που υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθούν ώστε ο ΟΦΗ να είναι υγιής και να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο. Ήδη έχουμε φτάσει στα 280 παιδιά στα τμήματα υποδομής. Χωρίς την στήριξη των ΜΜΕ δεν θα έχουμε την δυνατότητα να προβάλουμε την δουλειά του τμήματος μπάσκετ. Αν έχουμε γεμάτο γήπεδο τότε η στήριξη του κόσμου μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Η συνάντηση αυτή γίνεται για να μας γνωρίσετε και να πάρουμε  ιδέες από εσάς. Εύχομαι να σας έχουμε συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια”.

Ο Τάκης Χωραΐτης επισήμανε ότι “ο νέος άνεμος που φυσάει στον ΟΦΗ φαίνεται. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν αποτελεί εμπόδιο για την προσπάθεια που καταβάλει η επιτροπή μπάσκετ. Έχουμε μια μεγάλη αύξηση στα τμήματα υποδομής και θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα προκειμένου να έρθει ακόμα περισσότερα παιδιά”.

Τέλος, ο προπονητής του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δήλωσε πάντοτε παρόν στην διάθεση τους λέγοντας: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συμμετέχω σε μια προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Αυτό είναι τιμητικό για έμενα γιατί αυτό θα το θυμούνται στο μέλλον. Όσον αφορά την σχέση μας με τα ΜΜΕ είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να βγούμε στον κόσμο και στα νέα παιδιά ώστε μέσα στο γήπεδο να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο ώστε τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Πάντα θα είμαι στην διάθεση των ΜΜΕ για ότι χρειαστείτε. Μου αρέσει που είμαι παρά πολύ που είμαι εδώ και που συμμετέχω σε μια διοίκηση που πάνω από όλα είναι φίλοι ώστε να πετύχει το έργο της η διοίκηση και η ομάδα”.