Σε ένα οριακής σημασίας παιχνίδι, ο Αρκαδικός έβαλε “φρένο” στα αρνητικά αποτελέσματα και με τη νίκη που σημείωσε επί του ΟΦΗ, κρατήθηκε έστω και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αισιοδοξεί

Ο προπονητής των Αρκάδων Γιάννης Καστρίτης, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, όμως επισήμανε πως στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος περιμένει πολύ δουλειά την ομάδα, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν:

“Ήταν ένα από τα πολύ σημαντικά παιχνίδια, από την στιγμή μάλιστα που ήταν και εντός έδρας. Έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη, όπως και έγινε στο τέλος. Μας μένει η ευχαρίστηση για τη νίκη μας και αυτό που μετράει είναι φυσικά το αποτέλεσμα“, τόνισε ο έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

“Από εκεί και έπειτα όμως για ένα ακόμη παιχνίδι, φάνηκε ότι έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε στις μέρες που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει πάντως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη τους. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τα έδωσαν όλα“.