Είναι από τις μπασκετικές ιστορίες οι οποίες… γράφουν και είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα την διηγούνται οι παλαιότεροι. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Τριανταφύλλου, τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής στο ντέρμπι κορυφής με τη Κηφισιά, ο οποίος όμως είδε την λάμψη του να… ξεθωριάζει λόγω του γνωστού θέματος με το χρονόμετρο που επισκίασε την τρομερή του ενέργεια.

Επειδή όμως το μπάσκετ δεν είναι μόνο οι κανονισμοί και τα χρονόμετρα, θα ήταν κρίμα να μην κάναμε μια ξεχωριστή αναφορά, στον χαμηλών τόνων 26χρονο γκαρντ, ο οποίος έγραψε… ιστορία. Το εκπληκτικό του, εναέριο καλάθι στην εκπνοή του αγώνα έδωσε στα Τρίκαλα την σημαντικότερη φετινή της νίκη και ίσως και την άνοδο…

Ο 26χρονος γκαρντ, που έχει συνηθίσει να είναι αναπληρωματικός και να δίνει ανάσες όταν του το ζητά ο Γιάννης Τζήμας, παρακολουθούσε το μεγάλο παιχνίδι από τον πάγκο για 39 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα. Στα 18 δεύτερα όμως που αγωνίστηκε,  κατάφερε να “κλέψει” τη δόξα από τα “αστέρια” των Θεσσαλών και να γίνει ο ήρωας της τελευταίας στιγμής!