Μπορεί ο Γκιόργκι Κίντερ να μην κατάφερε να στεριώσει στον Ηρακλή, όμως θα μείνει τελικά στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο Ούγγρος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους Ικάρους Σερρών, οι οποίοι αναζητούσαν έναν ψηλό για την θωράκιση της φροντ λάιν και μάλιστα παρουσιάστηκε και επισήμως κατά την χθεσινή εκδήλωση των Σερραίων.

Ο 23χρονος “πύργος”, ύψους 2.13, έχει αγωνιστεί στις Οβιέδο και Αραγκόν (Ισπανία), στην Σλοβάκικη Ίντερ Μπραντισλάβας και στις Ουγγρικές  Ντομποβάρ, Ντέτσιν και ΖΤΕ (Ουγγαρία).

Στο δυναμικό των Ικάρων ανήκουν πλέον και οι Χρήστος Μαρίνος (24, 1.86), Αποστόλης Ναούμης (20, 1.97) και Τάσος Μαυροκεφαλίδης (19, 2.00).

Ο πρώτος έχει σημαντική εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Αιγάλεω και Παγκράτι, ο δεύτερος προέρχεται από τη Δόξα Λευκάδας, ενώ ο τρίτος είναι ένας πολλά υποσχόμενος ταλαντούχος παίκτης και ξάδερφος του διεθνή μας άσσου Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ικάρων (Κουτίνας, Μποχωριδης, Δήμας, Μαυροκεφαλιδης, Ναούμης, Σιώπης, Σταμπουλής, Κίντερ) αλλά και οι “παλιοί” (Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάνος, Χορτομάρης, Τράκας, και Γρίψιος, παρουσιαστήκαν επισήμως χθες στα ΜΜΕ και συστήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην Σερραϊκή κοινωνία.

Σε μια εκδήλωση με μοντέρνο στιλ, στο “Cafe Bar Γκάζι”, η ομάδα των Σερρών έδειξε πως προχωράει μπροστά με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται… Εκτός από το νέο ρόστερ, με την στήριξη της εταιρίας “Cyta“, οι “κυανοκίτρινοι” παρουσίασαν τη νέα τους φανέλα, αλλά και τα νέα εισιτήρια διαρκείας, ευελπιστώντας στη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη από τον κόσμο της περιοχής.