Ο Θωμάς Κωστόπουλος οδήγησε τον Αίαντα Ευόσμου στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας του σε επίπεδο Β’ Εθνικής, η οποία είχε ως τελική κατάληξη την επιστροφή στην Α2 έπειτα από 20 χρόνια. Την επόμενη χρονιά, πάντως, δεν θα πορευτούν μαζί.Οι δύο πλευρές χώρισαν δρόμους πριν από μερικές ημέρες, με συνέπεια να λύσουν (χωρίς προβλήματα και παρεξηγήσεις) τη συνεργασία τους έπειτα από μία -άκρως επιτυχημένη- χρονιά.

Όσο για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του Κωστόπουλου στον πάγκο του Αίαντα; Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετά και ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές. Αυτό που “παίζει” πιο δυνατά απ’ όλα, πάντως, είναι αυτό του Χρήστου Νίκου, που αποχώρησε πρόσφατα έπειτα από έξι χρόνια στην Ευκαρπία. Ένα δεύτερο σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτό του Γιάννη Διαμαντάκου, που αποχώρησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς από το Αγρίνιο και “ξέρει” την κατηγορία.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Ο Κωστόπουλος, από την άλλη, έχει και αυτός ουκ ολίγες προτάσεις μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον Εύοσμο. Τον τέως προπονητή του Αίαντα έχει βάλει στο στόχαστρο ο φιλόδοξος Λεύκιππος Ξάνθης, ο οποίος μάλιστα εδώ και καιρό έχει κάνει πρόταση και σε προπονητή της Α2, δίχως πάντως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.