Το γράψαμε; Ισχύει!…
Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Τσιλούλης. Ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ επιβεβαιώνοντας, έτσι, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του basketblog.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τις 15/08 (“Επένδυση με Τσιλούλη”).

Με αυτόν τον τρόπο οι νεοφώτιστοι συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου καθώς η προσθήκη του Τσιλούλη ως “μικρού” (ως τέτοιος θα λογίζεται στην δωδεκάδα) τούς δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουν με έναν παίκτη που έχει εμπειρία από την ελληνική Α1 (πέρσι στο Περιστέρι), αλλά και τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αίολος Τρικάλων ανακοινώνει ότι αποκτήθηκε ο 19χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής Τσιλούλης Θεόδωρος. Ο διεθνής με την εθνική Εφήβων καλαθοσφαιριστής πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Περιστερίου στην Α1 εθνική κατηγορία, έχοντας μάλιστα 13 συμμετοχές. Η οικογένεια του Αιόλου καλωσορίζει τον νέο αθλητή και του εύχεται επιτυχίες γι’ αυτόν και τη καινούργια του ομάδα”.