Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Λευκάδα χτίστηκε για μια καλή θέση στα πλέι οφ και με όλες τις δυνάμεις να παλέψει για κάτι παραπάνω. Είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα, έχει πολύ καλό υλικό, ενώ προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή. Σίγουρα περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως οι προσωπικότητες που έχει η Λευκάδα θα αντιδράσουν. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ετοιμαζόμαστε μέσα στην βδομάδα για ακόμα μία μάχη».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Εθνικός έχει δείξει ειδικά ότι μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Σίγουρα ήταν μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά έχουμε αφήσει αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια: «Αυτό θα κριθεί μέσα από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα καλύτερη. Υπάρχει μια αισιοδοξία πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος».

Για την προσδοκία του κόσμου για άνοδο: «Όταν βρίσκεσαι σε αυτό το σωματείο η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο στόχος φέτος όπως χτίστηκε η ομάδα είναι η άνοδος. Παλεύουμε καθημερινώς και πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε».