Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπαίνει ο ΓΣ Λάρισας ο οποίος χθες (28/9) εκτός από τον καθιερωμένο αγιασμό που έλαβε τόπο στο κλειστό της Νεάπολης έδωσε και φιλικό παιχνίδι, στο οποίο νίκησε εύκολα τον Λοκρό Αταλάντης με 72-56, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. 

Ο Θανάσης Μπουλιάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του εκτός του Σωτήρη Γκιουλέκα που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (ελαφρύ διάστρεμμα) και αναμένεται να ενταχθεί και πάλι σήμερα (29/9) σε πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου:

Φιλικός …περίπατος για τον Γυμναστικό!

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε σήμερα ο ΓΣΛ στο κλειστό της Νεάπολης, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά στην έδρα του κόντρα στον Λοκρό Αταλάντης, ομάδα Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 72-56.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του εκτός του Σωτήρη Γκιουλέκα που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (ελαφρύ διάστρεμμα) και αναμένεται να ενταχθεί και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων από αύριο.

Ο «πράσινος» τεχνικός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και συστήματα.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 37-27, 60-48, 72-56. 
ΓΣΛ (Μπουλιάκης): Τόζιος, Τέλιος, Μπέμπης, Νίκολιτς,, Σπανούλης, Τσούμας Γ., Τσουράκης, Γουμενόπουλος., Κούτρας, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδης.

Με την ευλογία του Θεού ο ΓΣΛ…

Τον καθιερωμένο Αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Γυμναστικός στο κλειστό της Νεάπολης.

Με την ευλογία του Θεού πλέον ξεκινάει και επίσημα σε δέκα μέρες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΓΣΛ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, η πρεμιέρα του οποίου θα τον βρει να αγωνίζεται στην Αθήνα με αντίπαλο το Παγκράτι.

Ο Αγιασμός έγινε παρουσία του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, παίκτες – προπονητκό τιμ, αλλά σύσσωμο έδωσε το παρών και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Αμέσως μετά ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με τον Λοκρό Αταλάντης το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη.