Το Αγρίνιο έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές του ενόψει της νέας σεζόν, διότι ήδη έχει επισημοποιήσει την παραμονή του Γιάννη Νικολαΐδη στην ομάδα για τρίτη διαδοχική σεζόν, την στιγμή που είναι μία ανάσα από τον πολύ ταλαντούχο Χρήστο Καφέζα. Βέβαια οι Αιτωλοακαρνάνες προχωρούν και σε εξωαγωνιστικές κινήσεις όπως η έκδοση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από αύριο το πρωί.

Οι τιμές τους είναι 50 ευρώ για την μεγάλη κερκίδα και 150 ευρώ για την κερκίδα που βρίσκεται δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει σημειολογικό ενδιαφέρον για τον οργανισμό , καθότι συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Στη διάθεση των φιλάθλων θα βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 23.
Την ερχόμενη χρονιά και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας, που θα αγωνιστεί για 4η χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Αυτές που είναι στη μεγάλη εξέδρα του ΔΑΚ Αγρινίου και είναι στην τιμή των 50 ευρώ και αυτές που είναι στην καινούρια εξέδρα και η τιμή τους είναι στα 150 ευρώ.
Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα ακόλουθα:
1. Tο τεχνικό πολυκατάστημα “ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Ο.Ε.” στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Ιωαννίνων.
2. Tο φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Βότση 5.
3. Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παντελή Χατζηστυλιανού στην οδό Αφών Παναγοπούλου 11.
4. Tην καφετέρια “ΚΑΦΕΔΡΟΜΕΙΟ” στην οδό Παπαϊωάννου 30.
5. Την καφετέρια 2C – Coffee & Cigarettes στην οδό Μπαϊμπά 19.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ