Το Αγρίνιο είδε την περσινή φροντ λάιν του να αποψιλώνεται, με τους Κουρουπάκη, Κόκκιο, Γκάτζιο και Μπαλό να αποχωρούν για άλλες πολιτείες. Δεν έκατσε βέβαια με σταυρωμένα χέρια. Την ίδια μέρα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Ντουζίδη, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έδωσε τα χέρια και με τον Δημήτρη Τσουργιάννη.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ (2001, 2.01) ήταν ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της σεζόν 2021-22 στην Α2, έχοντας 12,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1,0 κλέψιμο και 0,8 κοψίματα κατά μέσο όρο με το Παγκράτι. Η προσθήκη του Τσουργιάννη αναμένεται να δυναμώσει αρκετά τη φροντ λάιν, εντούτοις δεν η ενίσχυση δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του και τον Θανάση Μπαζίνα (με δανεισμό) από τον Προμηθέα Πάτρας, αν και η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Ο λόγος; Τον διεθνή (με την Εθνική Νέων Ανδρών) πόιντ γκαρντ θέλουν ακόμα δύο ομάδες της Basket League (Κολοσσός, Ιωνικός) και ο Χαρίλαος Τρικούπης