Έναν ακόμα παίκτη πρόσθεσε στην περιφέρειά του το Αγρίνιο. Πρόκειται για τον Περικλή Μπαζίνα, που άφησε πίσω του τον Απόλλωνα Πάτρας και την Basket League, προκειμένου να ενισχύσει το Αγρίνιο, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην Α2.

Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είχε ρόλο στο rotation του Νίκου Βετούλα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (έπαιξε συνολικά 11’05’’ σε δύο αγώνες, δίχως να σκοράρει), συνεπώς κρίθηκε καλύτερο να μετακομίσει στο Αγρίνιο, όπου θα έχει σίγουρα χρόνο συμμετοχής.

Συν τοις άλλοις, θα έχει το χρόνο να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα μετά την αναβολή του αγώνα με τον Κόροιβο για τη 16η αγωνιστική της Α2, λόγω κρουσμάτων covid-19 στο σύλλογο της Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση του Αγρινίου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Περικλή Μπαζίνα.

Ο Περικλής Μπαζίνας είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 2000, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”. Σε όλη του την καριέρα μέχρι τώρα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ».