Μια σπουδαία κίνηση κατάφερε να κάνει ο ΑΟ Αγρινίου, αφού συμφώνησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο!

 

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το basketblog.gr, ο Ντίνος Καλαμπάκος βρισκόταν μια «ανάσα» απ’ την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, με το deal να είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά εν τέλει να ξεπεράστηκαν αρκετά γρήγορα και να έρχονται τελικά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, το Αγρίνιο πλέον είναι έτοιμο να ξεκινήσει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν στην Α2, με τους Αιτωλούς να στοχεύουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα απ’ το περσινό, στο οποίο χρειάστηκαν τα play-out για να παραμείνουν στην κατηγορία, και τον έμπειρο προπονητή να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Αγρινίου να πετύχει κάθε στόχο που θα τεθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντίνος Καλαμπάκος βρισκόταν για 3 χρόνια στην έτερη ομάδα του νομού, τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο, μάλιστα, στέφθηκε πρωταθλητής της Α2 το 2020 και πήρε την άνοδο για την Α1 κατηγορία ανδρών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου:

 

«Ανακοίνωση συνεργασίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου του 1964 στην Αθήνα.
Έχει αγωνιστεί σαν αθλητής σε τρεις διαφορετικές θητείες στο Παγκράτι και ακόμα στον Παναθηναϊκό, στο Σπόρτιγκ και στους Αμπελόκηπους.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σα βοηθός προπονητή στο Παγκράτι και στη συνέχεια σαν πρώτος προπονητής σε Πλάτωνα, Γκυζιακό, ICBS, Ερμή Περάματος, Πόλις Καλλιθέας, Παπάγου, Παγκράτι, Κόροιβο Αμαλιάδας, Χαρίλαο Τρικούπη, Κεραυνό Στροβόλου και Φίλιππο Βέροιας. Έχει εργαστεί ακόμα σαν τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό Νίκαιας.
Το 2016 αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στην Α2 Εθνική Κατηγορία και το 2020 πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία με το Χαρίλαο Τρικούπη.

Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ»