Παρά την επισφράγιση της παραμονής στην Α2 Ανδρών πριν από μερικές βδομάδες μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτς, οι πλευρές των ΑΟ Αγρινίου και Δημήτρη Παπαδόπουλου αποφάσισαν να μη συνεχίσουν την κοινή τους σύμπλευση και για τη νέα αγωνιστική περίοδο -όπως ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (15/6).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του basketblog.gr, εντός των επόμενων ημερών -και συγκεκριμένα μέχρι και την Κυριακή (19/6)- αναμένεται να υπάρξει επίσημη παρουσίαση του αντικαταστάτη του κόουτς Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον έμπειρο προπονητή να ήθελε να παραμείνει στο Αγρίνιο.
Οι συγκυρίες όμως, δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο για τον τεχνικό που ανέλαβε τον οργανισμό της Αιτωλοακαρνανίας πέρυσι και τον οδήγησε στην ανανέωση του ραντεβού του με τη δεύτερη τη τάξει εθνική λίγκα…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλο για τη συνεργασία με την ομάδα μας και για την επιτυχία του στόχου της παραμονής στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα μας στις 28 Μαρτίου σε μία δύσκολη περίοδο και στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε την παραμονή μέσω της διαδικασίας των play – out. Διακρίθηκε για το ήθος του και την εργατικότητά του και κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, όμως για μας θα παραμείνει για πάντα ένας καλός φίλος και ένας άνθρωπος που έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή πάντα με υγεία και επιτυχίες.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ».