Μετά τους Μιχάλη ΣταμουλάκηΧρήστο ΣταυρόπουλοΣωτήρη ΚαλαπανίδαΘοδωρή ΤεπετίδηΒασίλη Λαμπρόπουλο ήρθε η ώρα του Διονύση Καπινιάρη να περάσει «ανάκριση» στην πρώην ομάδα του, το Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ενημέρωση του Αγρινίου και όσα είπε ο Διονύσης Καπινιάρης:

«Στη σελίδα της ομάδας μας μίλησε ο Διονύσης Καπινιάρης.

Ο 29χρονος playmaker έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Πέραμα, Ίκαρους Σερρών, Κύμη, Α.Ε. Ψυχικού, Ένωση Ιλίου, Ιωνικό Νίκαιας, Ε.Κ. Καβάλας πριν πάρει μεταγραφή στην ομάδα μας και φέτος έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου.

Ο Καπινιάρης που αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου από τη Β΄ στην Α2 Εθνική Κατηγορία αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Α.Ο.Α., στις στιγμές που θυμάται και στη φετινή χρονιά στην Α2 αλλά και τη συνέχεια που μπορεί να έχει η ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Διονύση τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου να δεχτείς την πρόταση του Α.Ο. Αγρινίου το καλοκαίρι του 2018;

Υπήρχε το κίνητρο για μία ακόμα άνοδο. Από την προηγούμενη χρονιά που είχα παίξει σαν αντίπαλος, θεώρησα ότι γίνεται καλή δουλειά από τον προπονητή και πως η Διοίκηση είχε στόχο και όραμα για την ομάδα.

Πως είχατε νιώσει μπαίνοντας από νωρίς στις προνομιούχες θέσεις και φαντάζοντας φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία;

Σίγουρα υπήρχε μία άνεση για το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στις πρώτες θέσεις από την αρχή του πρωταθλήματος. Όμως δεν επαναπαυθήκαμε, γιατί γνωρίζαμε ότι υπήρχαν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά για να πετύχουμε το στόχο, βλέποντας κιόλας πόσο κοντά ήμασταν.

Τι σου έχει μείνει από την παρουσία σου στην ομάδα σε μια χρονιά που ήταν επιτυχημένη και είναι ιστορική για τον Α.Ο.Α.;

Μου έχει μείνει η καλή συνεργασία με τον κόουτς Διαμαντάκο και τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα μου μένει η άνοδος, γιατί γράψαμε ιστορία για την ομάδα. Και θυμάμαι έντονα την παρουσία του κόσμου που στήριζε την ομάδα και γέμιζε το γήπεδο κάθε Κυριακή.

Πως νιώθεις εσύ προσωπικά που ήσουνα μέλος αυτής της ομάδας;

Σίγουρα νιώθω υπερήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας και βοήθησα στο να έρθει η άνοδος. Όπως είπαμε ήταν ένα ιστορικό γεγονός και φυσικά χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας.

Η ομάδα βρίσκεται στην Α2 και στις θέσεις που εξασφαλίζουν την απευθείας παραμονή. Περίμενες τη συγκεκριμένη πορεία;

Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι αρκετά αμφίρροπο και συμμετέχουν καλές ομάδες. Όμως ξέρω πόσο καλά δουλεύει στο γήπεδο ο κόουτς Διαμαντάκος και μέσα από αυτή τη δουλειά ήταν επόμενο να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Τι θέλεις να πεις στους ανθρώπους της ομάδας αλλά και στον κόσμο του Αγρινίου για τη συγκεκριμένη περίοδο και για τη συνέχεια;

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία που είχα από τους ανθρώπους του Αγρινίου. Και για την αντιμετώπιση των φιλάθλων στην ομάδα αλλά και στο πρόσωπό μου. Είναι μία δύσκολη περίοδος και εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα. Αν και εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα εύχομαι καλή επιτυχία αυτή τη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες χρονιές για την ομάδα.»